Παραλίγο τραγωδία με το Ρωσικο αεροσκάφος στην φωτιά στα Βίλλια…

0
1899

Τις κρίσιμες στιγμές που βίωσαν οι πιλότοι του ρωσικού υπερμεταγωγικύ Ιλιούσιν, κατα την διάρκεια κατάσβεσης απο αέρος της πυρκαγιάς στα Βίλια, αποκαλύπτει ηχητικό ντοκουμέντο του Mega.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «μεγάλου καναλιού», αποφεύχθηκε αεροπορική τραγωδία ακριβώς πάνω από τις φλόγες στα Βίλια.

Όλα συνέβησαν όταν το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής έδωσε οδηγίες προς όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν για να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτό, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή» ανέφερε ο αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

«Λυπάμαι που το λέω αλλά μόλις προσγειωνόμαστε θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς» πρόσθεσε.

«Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή» ήταν η τελευταία παράκληση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής.

Πηγή: Πρωτο θέμα