Με προσωπικές ενέργειες Κοσμόπουλου το έργο στην Βαρέα Μεγάρων!

0
426

Χρειάστηκαν 8 ολόκληρα χρόνια της νυν διοίκησης του δήμου Μεγαρέων επι δημαρχίας Γρηγόρη Σταμούλη, για να ολοκληρωθεί η μελέτη για τα τοιχία στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων και να μπει το νερό στ΄αυλάκι. Ενός από τα πιο πολυσύχναστα παραθαλάσσια μέρη του δήμου Μεγαρέων. Και φυσικά χρειάστηκε να φωνάξουν οι πολίτες για την κατάντια της περιοχής αλλά και να γίνει άκρως επικίνδυνη η διέλευση ώστε να αφυπνιστούν οι υπηρεσίες για την επικινδυνότητα. Και αφού ολοκληρώθηκε η μελέτη από τον δήμο Μεγαρέων {μπαίνουμε και σε προεκλογική περίοδο}, με προσωπική συνεχή πληροφόρηση και ενέργειες ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος το ενέταξε στον προϋπολογισμό των έργων της περιφέρειας Αττικής.
Ο ίδιος μάλιστα το ανάρτησε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνοντας τα εύσημα για το έργο, ενώ υπήρχαν αρκετά επικριτικά για την διοίκηση του δήμου Μεγαρέων. Έγραψε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος στο προφίλ του:

Ο αντιπερειφερειάρχης κ. Κοσμόπουλος στην Βαρέα Μεγάρων
“Ξεκινάμε στην νέα χρονιά με θετικές ειδήσεις!
Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί εντάσσοντας στον προϋπολογισμό του 2022 την ανακατασκευή των τοιχίων στην παραλία Βαρέας Μεγάρων, έργο ύψους 2.130.000 ευρώ.
Μετά από αίτημα του Δήμου Μεγαρέων, που ολοκλήρωσε την μελέτη, η Περιφέρεια Αττικής θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση, για να προχωρήσει το έργο που είναι απαραίτητο για την οδική ασφάλεια, την εικόνα και την επισκεψιμότητα στο παραλιακό μέτωπο των Μεγάρων.
Το έργο, που είναι επιτακτικό για την περιοχή μας, δίνοντας διέξοδο σε πολίτες και επισκέπτες, σήμερα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και συμβολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη”.