Ευθείες βολές Γιώργου Στρατούρη κατά της διοίκησης του δήμου Μεγαρέων!

0
1111

Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στρατούρης γνωστοποιεί όσα έχουν συμβεί με το αέριο που είχε σκορπίσει στον αέρα του δήμου Μεγαρέων πριν έναν περίπου μήνα, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων φτάνοντας ακόμα και στην αίθουσα της βουλής, ως ερώτηση από τον βουλευτή του Μέρα25 Κρίτων Αρσένη

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Στρατούρη

«Τίπο

τα πιο τραγικό και επικίνδυνο για τον τόπο μας από την εμμονή του κ Σταμούλη για εξουσία. Επιθυμεί διακαώς να είναι ξανά υποψήφιος (τον Οκτ 2023) για την Δημαρχιακή ΚΑΡΕΚΛΑ στα 73 του χρόνια και να ασκεί καθήκοντα Δήμαρχου έως στα 78 του (η επόμενη θητεία είναι πενταετία) παρόλο που ακόμα και ο ίδιος γνωρίζει όπως και κάθε σώφρων πολίτης ότι δεν θα μπορεί στην προχωρημένη αυτή ηλικία να ανταποκριθεί.

Και επειδή το έργο του ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ είναι μηδενικό παρά τα εκατομμύρια που έλαβε απ’ όλες τις κυβερνήσεις ως χρηματοδοτήσεις για τις καταστροφές.

Και επειδή τα σημάδια της συνολικής παρακμής του Δήμου μας είναι ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΡΑΤΑ ο τρόπος που επιλεγεί να αντιπαρατεθεί σ αυτά που δημοσιεύω σ αυτά που σας αποκαλύπτω είναι με προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου με μειωτικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς πιστεύοντας πως έτσι θα μειώσει την αξία των λεγομένων μου, την αξία της πληροφορίας που σας μεταφέρω.

Δεν με αγγίζουν καν αυτά, προχωρώ ευθυτενής με στοιχεία που εσκεμμένα κρύβει, τα οποία εγώ σας παραθέτω σήμερα δημόσια και καταδεικνύουν ποιός είναι ο καθένας μας.

Συγκεκριμένα, ανέδειξα το θέμα της πολύωρης διαρροής αεριού τύπου γκάζι που την 16/2 κατέκλεισε ταυτόχρονα Μέγαρα και Νέα Πέραμο με κίνδυνο σε περίπτωση ανάφλεξης στην πηγή, να είχαμε ένα απ τα μεγαλύτερα δυστυχήματα στην ιστορία του τόπου μας.

ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ η διοίκηση του κ Σταμούλη απάντησε με το Δελτίο Τύπου  (που βλέπετε) στις 19/2 όπου στον τίτλο του γραφεί …. «Ερευνάται το ζήτημα ακόμη από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Περιφέρειας».

Επειδή όμως τα λεγόμενα του κ Σταμούλη σε συνδυασμό με τα γεγονότα και την διαχείριση με έπεισαν πως για κάποιο λόγο υπάρχει παραπληροφόρηση και ψεύδος .

Για τον λόγο αυτό στις 24/2 απευθύνθηκα εγγράφως στην αρμόδια Υπηρεσία Περιβάλλοντος, τους ανέφερα σχετικά και ζήτησα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ που ο κ Σταμούλης γνωστοποιούσε στο δελτίο τύπου, πως είναι σε εξέλιξη από την υπηρεσία τους . Η πρώτη ενημέρωση που έλαβα ήταν ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ mail της υπηρεσίας.

Με το παραπάνω έγγραφο αποδεικνύεται περίτρανα πως η Υπηρεσία Περιβάλλοντος ΔΕΝ είχε επιληφθεί απολύτως καμμίας έρευνας καθώς την 1η Μαρτίου ζητούσαν για πρώτη φορά -όπως διαβάζετε- πληροφορίες σχετικά με το συμβάν ώστε… να συνδράμουν (σε μελλοντικό χρόνο). Δηλαδή Ο κ Σταμούλης στις 19 Φλεβάρη έλεγε στους πολίτες πως η Υπηρεσία Περιβάλλοντος ήδη ερευνά το συμβάν …και η Υπηρεσία Περιβάλλοντος την 1η Μάρτη ρωτούσε κατά που πέφτει το σημείο …

Δεν μου λέτε και σε εμένα κ. Σταμούλη που με αποκαλέσατε γραφικό και αερολόγο πως ονομάζεται αυτός που λέει Ψέματα με ενδεχόμενο Δόλο σε Δελτίο Τύπου κιόλας;

Δεν μου λέτε και σε εμένα κ. Σταμούλη πως ονομάζεται αυτός που χρησιμοποιεί ψέματα με ενδεχόμενο δόλο σε συνθήκη κατά την οποία θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές;

Ξέρετε τι αποδεικνύει αυτό για εσάς κ Σταμούλη και την πρόθεση σας να είστε δήμαρχος σε ηλικία που θα πλησιάζει τα 80;

Όπως ενημερώθηκα ήδη το θέμα της διαρροής αερίου λόγω της σοβαρότητας του, τέθηκε και στην Βουλή των Ελλήνων από τον βουλευτή Κριτών Αρσένη του Μέρα25 τον οποίο οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω.

Παρακαλώ την αντιπολίτευση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που δημοσιοποιώ να  λάβει θέση επί των πράξεων της διοίκησης».

Γεώργιος Σωτ. Στρατούρης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος