Όλη η αλήθεια για την ξαφνική παραίτηση της αντιδημάρχου Ελένης Ρήγα από τον δήμο Μεγαρέων…

0
1924

Σαν βόμβα έσκασε στον δήμο Μεγαρέων η ξαφνική παραίτηση της αντιδημάρχου Ελένης Ρήγα, η οποία αναμφισβήτητα  θεωρούνταν πολύ επιτυχημένη στο σημαντικό και επιφορτισμένο αρμοδιοτήτων χαρτοφυλάκιο της Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (σισσίτιο, κοιν. φαρμακείο και κοινωνικές δομές), Παιδείας και Πολιτισμού στον Δήμο Μεγαρέων το οποίο αναγνωριζόταν από όλους τους πολίτες του δήμου.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων αλλά με “τσαγανό” χαρακτηρίζουν την κ. Ρήγα όσοι συνεργάστηκαν μαζί της και πανικοβλήθηκαν με την ξαφνική αυτή απόφασή της καθώς βρίσκεται στον “αέρα”, ένας από τους πιο νευραλγικούς τομείς του δήμου.
Σύμφωνα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο, το “διαζύγιο” μεταξύ της κ. Λένας Ρήγα με την διοίκηση του δήμου ήρθε μετά από ρήξη που συνέβη για διαδικαστικά θέματα που υπόκεινται στις αρμοδιότητές της.  Αν και μέχρι τελευταία στιγμή προσπάθησαν να την μεταπείσουν  να επιστρέψει, ωστόσο η ίδια -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές-δεν δέχτηκε να επιστρέψει και η απόφασή της αυτή είναι ειλημμένη.

Τι σημαίνει η απόφαση ρήξης με την διοίκηση του δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη…

Το γεγονός της απόφασης της Λένας Ρήγα να παραιτηθεί από την θέση της αντιδημάρχου, θεωρείται πολύ σημαντικό και σοκ στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, καθώς είναι το πρώτο προβεβλημένο άτομο με μεγάλες περγαμηνές στους τομείς που είχε αναλάβει, η οποία άνοιξε  την πόρτα της εξόδου από την νυν διοίκηση.