«Παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής για επίλυση χρόνιου προβλήματα για την ασφαλή διέλευση οχημάτων»

0
1132

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου με θέμα την διάνοιξη του παράδρομου της εθνικής οδού στο ύψος του Λουτροπύργου Δήμου Μεγαρέων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Λουτρόπυργου καθώς και μελετητές και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η Περιφέρεια Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος παρεμβαίνουν ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την κατασκευή του παραδρόμου που θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα για την ασφαλή διέλευση κατοίκων και διερχόμενων οδηγών. Προϋποθέσεις για την διάνοιξη του δρόμου η τροποποίηση του σχεδίου πόλης στο Λουτρόπυργο από τον Δήμο Μεγαρέων και η οριοθέτηση του ρέματος από την Περιφέρεια Αττικής.
Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Υπάρχουν χρόνια προβλήματα των οποίων η λύση κωλυσιεργεί λόγω και γραφειοκρατικών θεμάτων. Η Περιφέρεια Αττικής είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και εργάζεται με στόχο να βρίσκονται λύσεις με προτεραιότητα την οδική ασφάλεια και την υλοποίηση έργου. Σε αυτήν την κατεύθυνση, θα πραγματοποιηθεί σύντομα και η διάνοιξη του παραδρόμου της εθνικής οδού στον Λουτρόπυργο που θα εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό οδηγών όπως και τους κατοίκους της περιοχής μας».