Λόγω πένθους Μίκη Θεοδωράκη, μεταφέρεται σε άλλες ημερομηνίες η “Μεγάρων Γη”

0
1250

 

 

Μετά την αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, τα εγκαίνια της «12ης Μεγάρων Γής» θα γίνουν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.30 μ.μ. στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο στο Αλσύλιο Θέογνις (στα Πευκάκια) και το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που την πλαισιώνουναναδιαμορφώθηκε και ισχύει ως εξής:

  • Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 21.00 Μουσική συναυλία με τους NEWMARK, την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Πέτρο Ιμβριο, στο  Θέατρο.
  • Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 21.00 Μουσική συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα, στην Πλατεία Αγίου Λαυρεντίου.
  • Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 21.00 Χορευτική παράσταση τοπικών Λαογραφικών Συλλόγων Μεγάρων, με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας « Το ΜΕΓΑΡΟσημο» με τον Μάνο Κουτσαγγελίδη και το Θοδωρή Τασούλα (κλαρίνο), στο θέατρο.
  •  Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 7.30 μ.μ. θεατρική παράσταση Καραγκιόζη, από το θέατρο σκιών Αθανασίου,

« Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δενδρί», στο Γήπεδο Μπάσκετ

  • Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 21.00,Θεατρική Παράσταση από μαθητές του 3ου Γυμνασίου Μεγάρων και Μουσική συναυλία με τα μέλη των “Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων“, στο ανοικτό θέατρο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση όλων των μέτρων , που ισχύουν για την πρόληψη της μετάδοσης του Κορωνοϊού.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων