Βόμβα: Όχι Κλεάνθη Βαρελά σε πρόταση συνεργασίας με Σταμούλη!!!

0
593

Στο κενό έπεσε η πρόταση συνεργασίας που έκανε χθες το πρωί ο νυν δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης στον επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί με όραμα” κ. Κλεάνθη Βαρελά. Η νέα πολιτική βόμβα που φέρνει σήμερα στο φως το MegaraNews.gr αποδεικνύει πως η διοίκηση του δήμου Μεγαρέων ψάχνει απεγνωσμένα πολιτικές συνεργασίες με σκοπό να πάει μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2023, έτσι ώστε να περνάνε κατά πλειοψηφία τα θέματα που θα φέρνει στα δημοτικά συμβούλια. Η ανεξαρτητοποίηση των δύο ακριβοθώρητων δημοτικών συμβούλων κ. Γιάννας Ρήγα και κ. Σπύρου Κορώση από τον συνδυασμό “Ένωση Πολιτών” του κ. Γρηγόρη Σταμούλη, έφερε και αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό του δήμου. Αν και ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης είχε έρθει αρκετά νωρίς σε συζητήσεις με τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιώργου Μπερδελή, ωστόσο ο πολιτικός “γάμος” ακόμα δεν έχει βρει τελέσφορο έδαφος καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από σημαντικές προσωπικότητες του τόπου που στήριξαν τον συνδυασμό του Γιώργου Μπερδελή όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό αποτυπώνεται και στο πλήθος σχολίων που υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το συγκεκριμένο θέμα.
Το MegaraNews.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το κ. Κλεάνθη Βαρελά επιβεβαίωσε την άρνησή του στην πρόταση συνεργασίας που του έκανε χθες το πρωί ο κ. Σταμούλης ενώ παράλληλα όπως μας ανέφερε, τον ενημέρωσε πως αν σε κάποιο συμβούλιο υπάρχουν θετικές προτάσεις για το καλό του τόπου θα ψηφίσει θετικά.
Ήδη πάντως όσο οδεύουμε προς το 2023 το τοπικό πολιτικό κλίμα πολώνεται και αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο αμέσως επόμενο διάστημα!