Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απόψε, κατά του καλωδίου υπερυψηλής τάσης!!!

0
158

 

Απόψε Τρίτη στις 8.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεγάρων συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διέλευσης του αγωγού υπερυψηλής τάσης διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής

Ο κύβος ερίφθη για τους κατοίκους της Νέας Περάμου και του δήμου Μεγαρέων. Σε κινητοποιήσεις κατά του έργου διέλευσης αγωγού υπερυψηλής τάσης από τα Μέγαρα, την Νέα Πέραμο, τον Λουτρόπυργο, αποφάσισαν να προχωρήσουν πολίτες και σύλλογοι σε συζήτηση που έγινε την Δευτέρα στο θεατράκι στην παραλία Νέας Περάμου. Έπειτα από τη συζήτηση αποφάσισαν με πρωτοβουλία του Πρόεδρου Κοινότητας Ν. Περάμου, συλλόγων Μεγάρων -Νέας Περάμου, της ΠανΜεγαρικης ένωσης και δημοτών, να γίνει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Από την πρώτη συγκέντρωση χθες βράδυ στη Νέα Πέραμο
“Αποφασίστηκε σήμερα με σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Κοινότητας, των συλλόγων Νέας Περάμου και Μεγάρων, της ΠανΜεγαρικης Ένωσης και όλων των παρευρισκομένων πολιτών, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το καλώδιο έξω από το Δημαρχείο Μεγάρων, καθώς θα διεξαχθεί Δημοτικό Συμβούλιο (χωρίς να υπάρχει ως θέμα ημερήσιας διατάξεως οι εργασίες του καλωδίου). Στην σημερινή συζήτηση ξεκαθαρίστηκαν δύο πράγματα:
Πρώτον, οι εργασίες του καλωδίου έχουν ξεκινήσει σε Πάχη και στον παράλληλο δρόμο του προαστιακού από την ανάδοχη εταιρεία.
Δεύτερον, ο Δήμαρχος οφείλει να ξεκινήσει ΧΘΕΣ τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας, όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και από δική του δήλωση!
Ραντεβού ΑΥΡΙΟ, 21/09 και ώρα 8:30 στο Δημαρχείο Μεγάρων για να πιέσουμε τον Δήμαρχο και την διοίκηση του να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε ασφαλιστικά μέτρα.
Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, μόνο έτσι θα καταφέρουμε κάτι!!!!”
“ΥΣ. Η προκατασκευαστικη μελέτη δεν συνάδει με την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια. Αυτό και μόνο δημιουργεί έντονα ερωτήματα κατά πόσο περισσοτερο θα είναι επιβλαβές το καλώδιο για τον άνθρωπο.
Πρόεδρος Κοινότητας Ν. Περάμου, σύλλογοι Μεγάρων Νέας Περάμου ΠανΜεγαρικη ένωση και δημότες Δήμου Μεγαρέων”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here