Οι τρεις ανεξάρτητοι του δήμου στον αντιπρόεδρο της βουλής…

0
1173
Οι τρεις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στο γραφείο του Θανάση Μπούρα

 

Στο γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα, βρέθηκαν την Πέμπτη 13 Μαΐου οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Στρατούρης Γεώργιος, Καλλιάς Αναστάσιος και Κεφαλόπουλος Θωμάς με σκοπό να του εκφράσουν τις απόψεις  τους  για θέματα που αφορούν το Δήμο Μεγαρέων.

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και η πορεία του, ήταν ένα από τα θέματα που αφορά την περιοχή των Μεγάρων επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται κάποιες “βιαστικές” κινήσεις για να κατοχυρωθούν εγκαταστάσεις διαφόρων εταιριών πριν γίνει Φ.Ε.Κ. το Γ.Π.Σ.. Η κινητοποίηση από την πλευρά του αντιπροέδρου της βουλής ήταν άμεση καθώς ο ίδιος επικοινώνησε με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και μας ενημέρωσε ότι το θέμα βρίσκεται στο νομοπαρασκευαστικό τμήμα της Βουλής και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ.. Θα είναι δηλαδή επιτέλους νόμος του κράτους. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Μπούρα για το διαχρονικό και έντονο ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο ζήτημα.
 Ένα άλλο ζήτημα που απασχόλησε ήταν η επαναλειτουργία του Θριάσιου σαν γενικό νοσοκομείο μετά την έκτακτη μετατροπή του σε νοσοκομείο νοσηλείας αποκλειστικά για covid 19.Η απάντηση ήταν ότι αυτό θα συμβεί άμεσα βάσει της δέσμευσης της κυβέρνησης διότι η λειτουργία του Θριάσιου νοσοκομείου σα νοσοκομείο covid 19 ήταν για πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λόγω της έξαρσης της πανδημίας.