Το ΚΙΝ.ΑΛ Μεγάρων κατά του καλωδίου υπερυψηλής τάσης!!!

0
645

 

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι για ακόμη μια φορά στην περιοχή μας αποφασίζουν για εμάς χωρίς την συγκατάθεσή μας!

Το αναφέρουμε αυτό, διότι σε ακόμη μια περίπτωση που αφορά ένα μεγάλο έργο για την περιοχή μας, δεν έγινε καμία διαβούλευση με την τοπική κοινωνία ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες που σχετίζονται με την προστασίας της ανθρώπινης ζωής, για να ξεκινήσει και να προχωρήσει το έργο του καλωδίου υπερυψηλής τάσης.

Κανένας δυστυχώς από τους κυβερνώντες, δεν αφουγκράστηκε την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, των ανθρώπων που πλήττονται και ενδεχομένως κινδυνεύουν από ένα τέτοιο έργο.

Εμείς ως Τοπική Οργάνωση του «Κινήματος Αλλαγής», στηρίζουμε την πρόταση των φορέων, των συλλόγων και των κατοίκων που προτείνουν να προχωρήσει ο Δήμος σε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ώστε να σταματήσουν οι εργασίες του έργου, έως ότου εκδικαστεί η προσφυγή του Δήμου Μεγαρέων αλλά και των συλλόγων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι κυβερνώντες με μια ειλημμένη απόφαση και με πρόσχημα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε όλα τα επίπεδα στην ήδη επιβαρυμένη από οχλούσες δραστηριότητες περιοχή μας.

Θα είμαστε στο πλευρό τους και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι να επιτευχθεί η αλλαγή όδευσης που όλοι επιθυμούμε!

Για την Συντονιστική Γραμματεία

Ο Συντονιστής Γραμματέας

Αντώνης Γ. Υψηλάντης – Τα μέλη»