Ο Παναγιώτης Μαργέτης υποψήφιος για το “ΤΩΡΑ” στα Μέγαρα!

0
1756

Την σκυτάλη για την υποψηφιότητα της ηγεσίας του συνδυασμού “Τώρα” και κατά συνέπεια για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου Μεγαρέων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δήλωσε ο Παναγιώτης Μαργέτης. 
Ο Παναγιώτης Μαργέτης είναι η ήρεμη δύναμη του δημοτικού συμβουλίου!

 

“Φίλες και φίλοι,

Μετά τη δήλωση του Γιώργου του Μπερδελή ότι δεν πρόκειται να είναι επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΩΡΑ» στις επόμενες εκλογές και την έναρξη της διαδικασίας για την ανάδειξη νέου επικεφαλής, δηλώνω ΠΑΡΩΝ για την επόμενη μέρα!

Απευθύνομαι αρχικά στα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του «ΤΩΡΑ» σε αυτό το νέο ξεκίνημα και τους καλώ να συμπορευθούμε για να αναδείξουμε εκ νέου τις προτάσεις και τις θέσεις μας για τα προβλήματα του δήμου.

Στα πλαίσια της ανοιχτής εκλογής που θα ακολουθήσει, καλώ τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, ανθρώπους ικανούς, που στέκονταν μέχρι τώρα επιφυλακτικά απέναντι στην πολιτική να συνταχθούν στη νέα προσπάθεια για να ξεφύγει η πόλη των Μεγάρων, της Νέα Περάμου και η Κινέτα από το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει.

Με αίσθημα ευθύνης δίνω το χέρι στις νέες και τους νέους της Νέας Περάμου και των Μεγάρων, που με γνωρίζουν ως καθηγητή, να σταθούν δίπλα μου, να με εμπιστευθούν ξανά, και με τις καινοτόμες ιδέες τους και τις γνώσεις τους να δημιουργήσουμε πόλεις με ευκαιρίες και προοπτική για τη νεολαία.

Όλοι μαζί, μια μεγάλη «παρέα» που κάθε μέρα θα διευρύνεται, θα βάλουμε ένα λιθαράκι στο μέλλον αυτού του τόπου γιατί, όπως λέει κι ο Σαββόπουλος γράφουν «ιστορία οι παρέες». Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε και όλοι μαζί θα νικήσουμε!

Παναγιώτης Μαργέτης