Πτηνοτρόφοι Μεγάρων: Δεν επαιτουμε… Απαιτούμε

0
1257

Αφορμή για την επιστολή διαμαρτυρίας των πτηνοτρόφων και κτηνοτρόφων του δήμου Μεγαρέων, στάθηκαν τα ιλιγγιώδη δημοτικά τέλη τα οποία έχουν εκδοθεί προς τις πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές μονάδες, αυξάνοντας έτσι το ρεύμα των επιχειρήσεων.

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής
Μόλις μάθαμε ότι έγινε πρόταση του προέδρου της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Μεγάρων για τα δημοτικά τέλη στις πτηνοτροφικές κτηνοτροφικές και αγροτικές εγκαταστάσεις.. 0.30 ανά τετραγωνικό για εγκαταστάσεις μέχρι 6000, 0.18 για πάνω από 6000 χιλιάδες τετραγωνικά για μη στεγασμένους μέχρι 6000 τετραγωνικά 0.9 και για μη στεγασμένους πάνω από 6000 τετραγωνικά 0.5 .
Προς τον πρόεδρο και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής, κύριοι θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι πτηνοτρόφοι οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της περιοχής των Μεγάρων με την ένσταση που κάναμε για την προηγούμενη απόφαση της οικονομικής επιτροπής θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν επαιτουμε αλλά απαιτούμε την δίκαιη αντιμετώπιση σε ότι έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις μας οι οποίες δεν υποχρεούνται να πληρώσουν δημοτικά τέλη αφού επαναλαμβάνουμε τα δημοτικά τέλη είναι ανταποδοτικά και εμείς δεν έχουμε καμία παροχή ανταποδοτικοτητας. Επίσης να αναφέρουμε ξανά ότι η οποιαδήποτε καλή πρόθεση που προσπαθούν να δείξουν πραγματικά δεν αφορούν Μεγαρίτες πτηνοτροφους, κτηνοτρόφους και αγρότες αφού κανείς δεν έχει6000 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα,. Σε περίπτωση που η απόφαση της οικονομικής επιτροπής είναι εναντίον των πιο παραγωγικών κλάδων της πόλης οι οποίοι βάλλονται από τις αβάσταχτες ανατιμήσεις των τελευταίων ετών και επιπροσθέτως βάλλονται και από τη δημοτική αρχή θα προβούμε σε κάθε ένδικο δικαίωμα που μας δίνει ο νόμος. Επίσης να αναφέρουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι εφόσον η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει ένα πόλεμο με τους πτηνοτροφους κτηνοτρόφους και αγρότες καλούμε όλους τούς δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση για το δίκαιο αίτημα μας.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο